Anale seks – het doet pijn van mythen en weergave

Waarheid: Het doet alleen pijn als alles verkeerd is. Veel vrouwen genieten van anale seks en ervaren orgasme. Als je langzaam en voorzichtig begint, van kleine items – zoals vingers en seksspeeltjes, bewegen geleidelijk naar degenen die een beetje meer, en een speciaal smeermiddel gebruiken, en je bent opgewonden en je zult niet bang zijn, verward en krimpen, het zal geen pijn.

Nou, natuurlijk, het feit dat je partner dit soort seks in je intieme menu vandaag wil opnemen, zou je vandaag geen verrassing voor je moeten zijn. Als hij het wil – laat hem van tevoren waarschuwen, zodat u zich kunt voorbereiden: om de darmen te bevrijden en persoonlijke hygiëne te houden. Anders zal, naast de esthetische kant van de vraag, de sluitspier niet zo elastisch zijn, en dit kan echt pijn veroorzaken.

Mythe 2: Zodra het pijn doet – het zal altijd pijn doen

Waarheid: Stel dat u in dit opzicht een niet-succesvolle poging had. Je hebt de partner gestopt en verklaarde dat “niet langer iets”. Het betekent niet dat deze manier voor altijd aan u wordt besteld. Je kunt het opnieuw proberen, alle regels observeren.

Hier is een andere truc die kan helpen: als tegelijkertijd de clitoris stimuleert, zul je je ontspannen en je aangename sensaties afleiden.

Mythe 3: Alleen relegbusers en perverts zijn hierin betrokken

Waarheid: Polls onder heteroseksuele paren over welke van de

taboed intieme praktijken kamagra 100mg kopen die ze zouden proberen te proberen, toonde aan dat anale seks een universeel fantasie-nummer één is. Dat is, ‘s middags schreeuwden mensen dat deze AH-YA-YAY, en’ s nachts liegen en fantaseren, want het zou nieuwsgierig zijn om het te ervaren. Genoeg tot hypocriet.

MyThe 4: Je partner zal me daarna ophouden

Waarheid: Waarheid? Je hebt zijn droom uitgevoerd, en daarna wil hij geen dingen met je hebben? Dus drijf hem wanorde, er is iets mis met hem. Dergelijke jongens worden soms gevonden, maar hun relaties zijn helemaal van toepassing op seks, ongeacht wat. Het spreekt alleen over hun onvolwassenheid.

De meeste moderne mannen behoren tot zulke dingen normaal (en zo niet – ze bieden niet). Tegelijkertijd kan de traan van de tabernakel, die anale seks omhult, je dichter bij emotioneel, alsof je twee samenzweerders bent geworden en een gemeenschappelijk mysterie deelt.

Mythe 5: Anale seks zal je intieme leven redden

Waarheid: Als het probleem is dat je seksueel gefixeerd bent, en je man wil dat je iets lijkt, kan anale seks alleen in één geval helpen: als je je klaar bent om meer ontspannen te worden en je wilt experimenteren. Als je het uitsluitend uit angst doet om je man te verliezen – kun je het nauwelijks leuk vinden, en dan zal het het probleem niet oplossen, maar voeg er alleen een nieuwe. De oude regel luidt: In bed is alles goed en niet voor alles wat leuk is voor beide. En als je gewoon tolereert, wat is het punt?

Leave a Comment

Your email address will not be published.