Echte verhalen waarom mensen aan het verraad trekken

56% van de mannen en 34% van de vrouwen die veranderen in partners, toegelaten tot de seksologen van het Kinsey Institute, dat gelukkig is in het huwelijk. Waar zoeken ze dan? Twee verkeerde man en twee onjuiste vrouwen waren overeengekomen om onze geheimen te onthullen.

“Echtgenoot is rustiger om met gesloten ogen te leven”

We hebben Igor ontmoet in het sociale netwerk – ik lees graag zijn aantekeningen op kunst. Toen zag ik de post: “Ik nodig meisjes uit op de ochtendwandeling op weekdagen, een goed humeur garantie”. Schreef hem in “ICQ”, antwoordde hij meteen. We ontmoetten elkaar in het park, wandelden drie uur. Hij vertelde over zijn vrouw en dochter, over werk, over schilderen. Dan liet hij me in de metro. Ik stapte uit de auto en besefte dat alles – ik werd verliefd. En dat we niet meer hoeven te zien. Maar in twee weken ontmoetten we elkaar in hetzelfde park. Ik begreep perfect dan priligy de vergadering zou kunnen eindigen. En toch werd ik met zo’n kracht getrokken met Igor die ik besloot: het is beter om te doen en sorry dan niet te doen – en ook spijt. De tweede wandeling eindigde een uur in het hotel.

Onze roman duurt drie jaar. Soms word ik ‘s nachts wakker, kijk ik naar de slapende echtgenoot en probeer te begrijpen wat er niet in zit, wat zit er in het spel. En ik vind geen reactie. Met mijn man zijn we bijna 15 jaar samen geweest, hij was mijn eerste man, we hebben een zoon, ik hou echt van ze allebei. Maar nu, drie jaar later, ik weet het zeker dat Igor nodig is voor mij niet alleen als een minnaar, maar ook als een hechte persoon. Misschien is de ongezonding dat ik nog nooit dicht bij de vader ben geweest. Met mijn man zijn we peers en Igor is bijna 20 jaar ouder dan ik.

Heeft mijn man raden dat ik een geliefde heb? ik denk van wel.

Maar waarom niet vraagt, leest mijn correspondentie niet, niet jaloers – ik weet het niet. Waarschijnlijk woont hij gewoon rustig met gesloten ogen. Soms stelde ik me voor hoe we in het goede huis wonen, elke ochtend kook ik hem koffie en neem ik de kinderen naar school en hij gaat naar het werk. En ik weet heel goed dat dit alles alleen in dromen is, en in de praktijk hebben we niets anders dan onze vergaderingen op weekdagen in hotels, meer zoals Brockers.

“Ze zei dat het gemakkelijk was om terug te keren naar haar man”

Ik ben getrouwd, we hebben twee kinderen. En ik had een affaire met de beste vriend van mijn vrouw. Sergey heeft me geïntroduceerd bij IRA toen ze net begonnen te ontmoeten, en ik had het meteen gevochten. Zodra Sergey me vroeg om wat documenten voor hem thuis te krijgen. IRA was thuis. We sliepen. Daarna begonnen we soms te voorkomen. IRA zag geen enkel probleem – hij zei dat hij genoot van het moment, en toen keert rustig terug naar haar man en vergeet alles. Het was niet erg aangenaam om te begrijpen dat, in tegenstelling tot mij, ze geen serieuze gevoelens heeft. Dus het duurde enkele maanden, en toen werd ik ziek en bevond ik me in de oncologische afdeling. Toen veranderde ik veel van gedachten en besloot om te breken met IRA.

Ik heb gebeld zodra ik het ziekenhuis verliet. Op mijn komende pogingen om uit te leggen aan IRA gesproken met iets dat ik zelf met me wilde breken, was ik gewoon bang om te beledigen. Ik voelde zo’n pijn als nooit eerder ervaren.

We communiceren nog steeds met Sergey, dus ik zie met IRA, maar we zijn alleen vrienden. Een aanstootgevend ding is dat het zo gemakkelijk is om te gedragen alsof er iets is gebeurd.

“Topwaarden die ik niet bescherm”

Ik ben vroeg getrouwd – in 19 jaar oud, zoals ze zeggen: “In de herfst”. Drie jaar later hadden we nog een dochter en dan twee zonen. Ik heb altijd gezegd dat ik Tolstovsky-waarden heb: vrouw, huis, veel kinderen. En ik zou niets krijgen, ik heb geen vreugde van het leven gekregen.

Met Katya ontmoetten we elkaar in Yekaterinburg, ik was er op een zakenreis. Ze ontslagen mezelf in een bar, we dansten en wisselden telefoons uit. Voordien heb ik mijn vrouw nooit veranderd, maar ik hield echt van Katya – de frisheid en het feit dat ze zo duidelijk was, tenzij geïnteresseerd in mij. De zakenreis duurde nog twee weken, en ik kwam elke avond met Katya. Ik was zo goed dat ik het gezin zelfs vergat. Teruggestuurd naar huis – de gebruikelijke atmosfeer opgericht door het leven. Maar ik begreep dat alles veranderde. Zoals ze zeggen, schilders niet terug. Twee weken later vloog Katya naar Moskou naar de vriendin. Het was een gelukkigste maand. Ik ging zelfs in het weekend het huis uit en zei mijn vrouw die ik werk of naar vrienden ging. Of zijn vrouw rijst, ik weet het niet. Ik, eerlijk gezegd, is nog steeds. Soms denk ik: verbranden al het vuur, of het nu zal zijn, vandaag zal ik met haar praten. Maar als ik mijn kinderen zie, stel ik uit. Ik begrijp dat het voor een lange tijd niet kan worden voortgezet en je moet iets oplossen. Maar wat – ik denk nog steeds. In elk geval beschermen ik in ieder geval de Tolstsky-waarden met schuim in de mond.

“Ik loog tegen hem dat ik moest rusten met een vriend”

Met Vanya ontmoetten we op de site voor modellen en fotografen. Het is grappig dat ik Lesha, mijn burgerste echtgenoot heb voorgesteld. Ik belde – en werd letterlijk verliefd op zijn stem. Toen we elkaar ontmoetten, bleek dat Vanya op zoek is naar modellen die met hem mee gaan om in Tuapse te handelen. Het was zo verleidelijk dat ik moest liegen: Lesha, ik zei dat ik moest rusten met mijn vriend. We hebben verbluft drie weken. Zelfs Priligy met Leshe, toen we allemaal net zijn begonnen, was er niets dergelijks. Vechten, helaas, in verschillende gewichtscategorieën: met Leshe, waren er alleen bloemen en uitstapjes naar de bioscoop op de november Sluche, en toen de zee, liedjes onder de gitaar, nachtwandelingen langs de dijk. Zodra we de nacht in de auto moeten doorbrengen. Ik was dwalen eng, maar Vanya nam mijn hand, gekust, en ik viel in slaap. En de volgende ochtend kwam uit de auto, ik zag hem – hij stond in de zon in witte korte broek, zoals een jongen. Ik vond iets in iets – het leek me dat dit het belangrijkste was, voor het leven.

We keerden terug naar Moskou en begonnen bijna elke dag te ontmoeten. Lesha, ik zei dat ik met vrienden ging naar de club, dat ik over de nacht doorbrengt in de vriendin. Schuldgevoel was niet – ik ging in een droom. Dus het jaar ging door. En toen ging Vanya opnieuw naar de zee – al met een ander meisjesmodel. Ik vond mezelf niet, zo boos en jaloers, dat ik al Alexey vertelde en van hem wegging. Een maand heeft geleefd en verscheen dan op de drempel van mijn appartement Lesha. Hij zei dat ze al heel lang al alles had geweten, maar vergeef me en wil dat we samen leven. En ik kwam terug.

Vanya Soms schrijft, suggereert om te ontmoeten. Als ik wil? Eigenlijk ja. Maar ik ben niet klaar om een ​​man terug te trekken die me heeft geaccepteerd en vergaf nadat ik deed.

Leave a Comment

Your email address will not be published.