Leren een erotische massage maken

Erotische massage zal u helpen bij het op de gewenste manier af te stemmen, als u een snelle nacht gepland bent. Je man zal na een drukke dag ontspannen kamagra kopen en je zult alleen de toon betreden, zijn lichaam strelen.

Allereerst, stuur een geliefde in de douche. Warm water draagt ​​bij aan de zuivering van de poriën van de huid en de totale ontspanning. Het is gewoon nodig om niet alleen plezier te krijgen van het proces, maar ook gezondheidsvoordelen

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat de massage het beste is gedaan in de semi. In de kamer kunt u aromatische kaarsen bevriezen of een niet-lamplamp inschakelen. U kunt ook aroma gebruiken met essentiële oliën. Vind het eerst het eerst van je man, welke kansen die hij leuk vindt. De geur moet aangename emoties veroorzaken, en niet irritatie.

Zet

een man op de maag, en zichzelf snijdt hem op de kont en leunde zijn knieën in bed. In het massage is het mogelijk om het

binnenoppervlak van de heupen van zijn billen te betreffen, maar het zou niet erg verdrietig moeten zijn voor hen. Zelfs als je een halve partner weegt, zal het in de loop van de tijd nog steeds moeilijk zijn om je gewicht te weerstaan, dus het plezier van erotische massage zal verdwijnen.

Meesterschap handen met speciale massageolie en begin geleidelijk aan de achterkant van de partner te strijken. Palmen masseren de bladen, dan, het knijpen van je handen in de vuisten, de knokkels van de vingers passeren voorzichtig verschillende keren aan beide zijden van de wervelkolom. Volgende, de cirkelvormige bewegingen van de palmen van masseren beide delen van de achterkant.

In het proces van erotische massage vergeet niet om je favoriete heupen en borsten aan te raken. Je kunt het in de nek kussen, zachte woorden fluisteren. In de volgende fase klikken we onder de achterkant en gaan we naar de massaproductie van de billen. Veel mannen houden van stimulatie van deze zone. Handen kunnen onder de billen tussen de benen glijden en raak het scrotum enigszins aan.

Vraag nu een man om naar de achterkant te rollen. Dezelfde streekbewegingen rond de tepels en een borstlijn met een gladde afdaling naar een navel en seksueel lid zullen een massagesessie voltooien en je kunt naar het volgende deel van de romantische avond gaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.